Hvor mange tosifrede no domener finnes det?
Har du noen gang hatt lyst på et no domene som består av bare to siffer (altså tall eller bokstaver eller tall og bokstrav) Er et tosifret domene virkelig et luksus domene? hvor mange xx.no domener finnes det der xx er variable? Jo det finnes hele 549755813888 tosifrede no domener. Og i dag er det totalt registrert ca en halv million (500000) no domener totalt, der bare noen få av dem er tosifret. At det finnes 549755813888 tosifrede no domener er helt utrolig, og vi er ikke i nærheten av å ha registrert 1% av dem en gang. så hva i huleste skal vi med no domener med 3 siffer? Og 4 siffer burde vi ikke en gang vurdere før vi slår oss sammen med en annen galakse. Så kommer 5 siffer, da leker vi med svarte hull og bretter universet for å sende e-post til en tvekjønnet sjiraff-apekatt som er 19980047513345179 lysår retning vest for planeten mars sett fra Reykjavik på Island klokken 12 hver fjerde mars. (retning og tid kan variere)

Matematisk kilde: 2^39 = 549 755 813 888

Hva skjedde?
Slapp av, du er på samme side som før, vi har bare endret vårt utseende. Vi har gjort en total makeover som har forandret det meste. Designet er blitt mye mørkere men vi er ikke blitt emo. Hvorfor i allverden forbinder du mørke farger med emo din forhåndsdømmer! 

En annen ting som du kanskje har lagt merke til, eller kanskje ikke. Er at vi er blitt bredere. Ja, vi har rett og slett lagt på oss noe så helt enormt! Men som sagt; mye å ta i, er mye å vær glad i. Gooble.no har faktisk lagt på seg en hel fjerdedel ut i fra andre nettsteders gjennomsnitt som er på 1000 px. Jepp god i matte eller? Gooble er nå 1250 pixler bred!

Alt dette har vi gjort for deg! Våre besøkende er grunnen til denne sidens eksistens. Med disse endringene ble forhåpentligvis nettstedet enklere å finne fram på, mer funksjonelt, og mer stilfullt.

Nå fremover vil det jobbes en del med innkjøringen av det nye designet, rette småfeil som ligger og lurer. Og deretter tar vi for oss våre andre sider som også kunne trengt litt vedlikehold.

Gi oss gjerne tilbakemeldinger på hva du mener om det nye designet!


Websider for fotografer
Er du fotograf eller driver med fotografering på fritiden, skulle du kanskje hatt din egen webside. Dette kan du få hjelp til, hos Gooble kan du få god starthjelp helt gratis. Vi tilbyr deg design, oppsett og hosting til ditt nye nettsted.
Les mer her.


Skrive for Spillverden.net?
Vi søker flere skribenter til spillverden.net Er du interessert i spill, liker å fortelle om kule ting, har en del erfaring om spill. Da er det deg vi ser etter! Nå har du sjansen til å få DINE artikler på nettet under DITT navn. Har du noen spørsmål eller ønsker å søke.