Gooble.no
1x.no
Ja, hva i allverden er 1x? jo, dette blir en tjensete for deg som ønsker å gjøre dine laaaaaaaaange url adresser korterre. Denne tjenesten er foreløbig under utvikling. Og for deg som ønsker er det mulig å kjøpe subdomener.

Altså dit navn.1x.no for bare 10 kr per år. Hele denne tjenesten er fortsatt under utvikling, og vi kommer med emr info om ikke så lenge.
Alice In Wonderland - Official Music Video

Spillverden.net Musematte
Lyst på en spillverden.net musematte? Nå kan du få en helt gratis om du er heldig! Du kan også følge spillverden.net på @spillverden Ved å Retweete følgende setning er du kvalifisert!

En heldig twitter bruker får en spillverden.net musematte! Retweet for å øke vinnersjansen din!http://spillverden.net/
SPILLTEST: Battlefield: Bad Company 2
Spilltest av Åmund Hognestad
Er det en ting her i verden det ikke er mangel på, så er det skytespill. Konkurransen er knallhard, og i de siste årene har det dukket opp titler som virkelig har sugd til seg massene, og da spesielt konsollspillerne. For noen år siden prøvde EA DICE å kapre konsollmarkedet med et konsollekslusivt spill i den populære Battlefield-serien. Battlefield: Bad Company var et godt spill, men det tok aldri av slik EA hadde håpet på.
The Imaginarium of Doctor Parnassus
Filmanmeldelse av Thomas G. Digranes
Utrolig forvirrende film, men ogs å samtidig morsom og VELDIG spesiell. Jeg kan ikke huske å ha sett noe som dette her før. Etter hvert ble det så mye rot at jeg mistet4egentlig helt tråden om hva denne filmen handler om...


2006 - 2010 © Gooble.no. Alle rettigheter forbeholdt.