Om Gooble
Om Gooble

Gooble.no er et Norsk selskap som liker å sløse bort masse penger på å tilby gratis hjemmesider, blogger, filhosting, og masse andre webbaserte tjenester. Og vi holder statig på med noe nytt. Våre nåværende største prosjekter er Spillverden.net, Filmverden.no, Livelyzens.net og 1x.no .

De fleste av Gooble sine tjenester er så selvfølgelig gratis å benytte seg av, faktisk så har vi per dags dato ingen tjenester vi tar betalt for. Etter 5 år er vi fortsatt på grunnstadiet der vi starter flere nye kule websider og tjenester vi tror du vil ha nytte av.

Du har sikkert lagt merke til at domene navnet vårt ligner litt… okei ganske mye på Google.no. Så tenker du sikkert at vi har valgt det domenet bare for å få inn alle de som feilstaver Google? Em.. Nei, faktisk de fleste av våre besøkende kommer fra linker på andre websider, De som søker etter noe på Internett, og så selvfølgelig våre faste trofaste brukere. Men jeg må innrømme at vi har vært heldig med domenet etter som Google er som en GUD for oss.

Et bedre Internet
Vi er ikke så veldig politiske men vi mener at alle i hele verden burde først og fremst ha rett på tilgang til Internet. Og ikke nokk med det. Vi mener også at alle som har tilgang til Internet burde ha mulighet til å ha sin egen mail, blogg, hjemmeside helt gratis. Dette er hva vi mener er helt basic tjenester.

Annonser
I dag er det penger som styrer verden, og da nytter det ikke bare å kaste penger ut vinduet uten å tjene dem inn igjen noen steder. Derfor er det annonser på omtrent alle våre nettsider. Det er når en bruker finner noe interessant på en annonse og trykker på den annonsen, eventuelt kjøper det om det er et produkt. Det er først der vi tjener penger til å drive disse tjenestene.

Som du sikkert forstår er det litt vanskelig å beskrive Gooble med noen få ord, så hvis du fortsatt er usikker på hva Gooble er så anbefaler jeg deg å surfe litt rundt på nettsidene våre. Hvis du fortsatt er usikker, send meg en mail.

Noen av våre gratis tjenester:

Noen av de websidenne vi driver:2006 - 2010 © Gooble.no. Alle rettigheter forbeholdt.